864,00 DKK
Description

Beliggenhed:  Denne rummelige ejendom er beliggende på en skøn grund i første række ved vandet med direkte adgang til hav, strand og Onsevig havn. 

Indretning: Ejendommen er rummelig og ideel til store grupper, med i alt op til 55 sengepladser. Stueetagen: du vil finde en stor stue med pejs og et fuldt udstyret industrikøkken. Der er fem toiletter i stueetagen, hvilket giver god plads til alle. Første sal: der er i alt seks værelser. En af dem har eget bad/toilet. Et værelse har en dobbeltseng og en sovesofa. Fire værelser har køjesenge. Den vedhæftede plantegning viser to badeværelser og fire toiletter på denne etage. Hvis det ønskes, vil det være nemt at omdanne de anviste toiletter til yderligere badeværelsesfaciliteter. Derudover er der en separat enhed med eget badeværelse, køkken/alrum og sovepladser.

Ejendommen har tidligere været brugt til skolesamlinger, og planløsningen er perfekt til større grupper, der ønsker at bo sammen med mulighed for socialt samvær og desuden mulighed for at trække sig tilbage til deres respektive lokaler.

  • Vaskerum 
  • Kæmpe grund, med muligheder for at placere materiale, containere mm. 
  • garage (56m2) 
  • Vi vil være åbne for at diskutere noget af betalingen, der kommer i form af, at du påtager dig forpligtelsen til at renovere/forbedre ejendommen.
Facilities
Access to garden/courtyard
Cleaning included
Coffee maker
Dishwasher
Dryer
Freezer
Fully equipped kitchen
Furnished
Garage/carport
Parking space
Smoking allowed
Washing machine
Wi-fi (free access)

Contact the owner

To contact the owner, please register a user profile on our registration page

Once you have registered an account and logged in - you will find the owners email and phone number right here.

Register now

Location